//Update van Stichting Padel Talent – februari 2019

Update van Stichting Padel Talent – februari 2019

Via dit bericht willen wij onze sponsoren heel hartelijk bedanken.

Onze Padel Talenten Bram Meijer & Uriël Maarsen zullen komend jaar hun topsportcarrière gaan intensiveren en streven nog verder te stijgen op de World Padel Tour ranglijst. Dankzij het vertrouwen en funding van onze sponsoren zijn wij erin geslaagd om het avontuur voor Meijer & Maarsen te continueren.

Wij zijn dankbaar deel uit te mogen maken van dit succes en hopen Nederland hiermee internationaal op de kaart te zetten en padel-kennis naar onze padel-opleiders te halen.
Tevens zullen verbreding en zichtbaarheid in padel nieuwe pijlers worden van Stichting Padel Talent. Nieuwe jonge speler/sters hebben wij in het vizier en proberen wij onder de vleugels van onze talenten verder te laten ontwikkelen.

Wil jij Bram Meijer & Uriël Maarsen een keer in het echt zien schitteren?
Save the date voor de Libéma Open op 10- 16 juni 2019.

V.l.n.r.: Uriël Maarsen, Daan van Seventer (Stichting Padel Talent), Willem Majoor (KroPor-Sportsurface/PadelTotaal.nl), Bart Burgmans (Head), Henrie van Beusekom (KNLTB), Serge Bos (Padel ID/Rekre Sport), Mathijs Adema (Padel ID/ Rekre Sport), Mark Ganzeboom (Ganzeboom Transmissies) & Bram Meijer. Ontbrekend op de foto Gert Hofmeijer (Best Chauffeurs/ Logistiek).

Als laatste boodschap sluit ik graag af: “Padel meer, vaker en met iedereen!”

Namens Stichting Padel Talent,
Daan van Seventer

Diverse eerdere berichten over de Stichting Padel Talent:
5 vragen aan de padeltalenten
Actie Padeltalent
Steun onze padeltalenten!
KENNISMAKING MET STICHTING PADELTALENT – STEUN ONZE TALENTEN!