//Tussenstand topklasse voorjaar 2019

Tussenstand topklasse voorjaar 2019

In de maand maart is het eerste deel van de KNLTB voorjaarscompetitie padel gespeeld. In de topklasse strijden 16 teams in 2 poules om een plek in de play-offs die op 6 en 7 juli gespeeld worden. Dit is de tussenstand halverwege de competitie waarvan het vervolg in juni plaatsvindt.

In afdeling 1 staat nu Siux Tilburg bovenaan met 12 punten uit 4 wedstrijden, ondanks 1 nederlaag. De teams daaronder, Padelservice Racketcentrum Houten 1 (wel al gewonnen van Siux) en Bastion Baselaar Simon Sport 1, hebben met respectievelijk 10 en 8 punten uit 3 wedstrijden nog de kans om Tilburg te passeren of gelijk te komen. Het grappige is overigens dat deze teams die 4e wedstrijd tegen elkaar moeten spelen.
Onderin de poule is de strijd nog volledig open met teams die tussen de 7 en 3 punten verzameld hebben.

In afdeling 2 zijn het de teams van Adidas Padel LTV Lelystad SCZ en Rekre Sport Padel die nu de ranglijst aanvoeren met 13 punten uit 4 wedstrijden. Het team van Amstelpark kan zich nog naast deze teams aan de kop nestelen, het staat op 9 punten uit 3 ontmoetingen.
Padel Club Amsterdam heeft volgens de huidige stand zelfs pas 1 wedstrijd gespeeld, een 2-2 gelijkspel tegen HTC Santana en zou met de resultaten van de 3 nog te spelen wedstrijden uit deze periode theoretisch nog op 14 punten kunnen komen en de koppositie overnemen.
Onderin deze poule is de positie van Padeltotaal Veenhorst PIT kwetsbaar met 0 punten uit 3 wedstrijden (nog 1 wedstrijd in te halen). Debutant Deventer PadelFactory heeft naast 2 nederlagen toch ook al een mooie 3-1 overwinning kunnen boeken (ook nog 1 wedstrijd in te halen).

Bekijk de actuele uitslagen en standen van de topklasse hier:
Afdeling 1
Afdeling 2