//Tussenstand jeugdcompetitie voorjaar 2019

Tussenstand jeugdcompetitie voorjaar 2019

In de maand maart is het eerste deel van de KNLTB voorjaarscompetitie padel gespeeld. In de jeugdklasse strijden 12 teams in 2 poules om een plek in de play-offs (tussen de winnaars van beide poules).
Dit is de tussenstand halverwege de competitie waarvan het vervolg in juni plaatsvindt.

In jeugdklasse 1, de Brabantse poule, zijn helaas de uitslagen van 31 maart nog niet bekend/ingevuld. Hierdoor is een nu een vertekende stand zichtbaar met 6 punten uit twee gespeelde wedstrijden (winst en gelijkspel) voor koploper Metz-Point en 5 punten (ook winst en gelijkspel) voor nummer 2 TC Gilze. Het team van Udenhout heeft pas 1 uitslag genoteerd, een winstpartij met 4 punten en is dus ook kanshebber om hoog te eindigen.
De teams van Maaspoort en Ulvenhout staan onderaan en zullen moeten uitmaken wie de laatste plaats kan ontwijken.

In jeugdklasse 2, met teams uit Gelderland en Utrecht, staat Keltenwoud met 4 overwinningen bovenaan, gevolgd door Racketcentrum Houten 1 met 3 overwinningen en nog 1 in te halen wedstrijd wat dus de mogelijkheid biedt om boven of gelijk met Keltenwoud te komen.
De overige teams staan op ruime afstand van deze twee teams en hebben soms gewonnen of gelijk gespeeld maar in ieder geval allemaal minimaal 1 keer verloren.

Bekijk de actuele uitslagen en standen van de jeugdklasse hier:
Jeugdklasse 1
Jeugdklasse 2