//Spaanse sportsensatie padel in Amersfoort

Spaanse sportsensatie padel in Amersfoort

In Amersfoort is een nieuwe padelclub in oprichting, Padel33. Na LTC Vathorst zal dit de tweede locatie worden om padel te spelen in de Keistad. En jij kan er mede voor zorgen dat deze club er komt!

Lees hieronder een bericht van Bart Metze, oprichter van padel33 over zijn droom, een padelclub in Amersfoort: “Met padel ga ik een stukje Spaanse cultuur naar Amersfoort halen.”

Crowdfunding laatste stukje van de puzzel
Voor het zover is, is er nog geld nodig. “Er is ruimte voor 5 padelbanen, maar ik wil in iedere geval starten met 3. De totale investeringskosten bedragen € 200.000. Naast € 60.000 eigen middelen, verstrekt de Gemeente Amersfoort € 40.000 subsidie. 
Er is dus nog € 100.000 benodigd. Met de crowdfunding wil ik dezeophalen voor de Stichting Padelclub Amersfoort die de accommodatie financiert. Hiermeewil ik zoveel mogelijk mensen de sport laten spelen waar ik het meest van hou: Padel. In Spanje is het al de 2esport van het land. Uiteindelijk zal padel één van de drie grootste sporten van Nederland zijn denk ik.” 

Stand 14 juni 2019: Er is inmiddels € 57.000 opgehaald met de crowdfunding.

Investeer en profiteer van een rendement tot 4%
Investeer in de leukste padelclub van Nederland in Amersfoort & profiteer mee! Vanaf € 250 kan je al investeren met een lucratief rendement tot 4% per jaar. Dat is 33x meer dan op de gemiddelde spaarrekening. De grootste investeerder krijgt 3 jaar lang een padelbaan naar zich vernoemd! Hoe gaaf is dat?
Bekijk de voorwaarden en schrijf je in op https://obligatieplan.nl/padel33. Je hoeft nog niet te betalen. 

Doneren kan ook (hier) vanaf € 5,- en ontdek welke te gekke beloningen ik je bied zoals een clinic, padelracket, of misschien ben jij wel degene die de eerste bal mag slaan op de officiële opening.  

Meer weten?
Bekijk mijn te gekke promofilm op www.padel33.nl

Ik vind het belangrijk dat vrienden en familie meer tijd samen doorbrengen. Even weg van de smartphone, spelcomputer of tv. Padel is daarvoor de ideale sport vanwege haar sociale karakter. 

Help jij mijn droom werkelijkheid worden? Jij doet toch ook mee? 

Bart Metze
T: 0621582944
E: info@padel33.nl
W: www.padel33.nl