//Padeltalenten op reis: Mei 2019

Padeltalenten op reis: Mei 2019

Ook in 2019 doen de padeltalenten Bram Meijer en Uriël Maarsen verslag van hun belevenissen op de WPT Tour. Dit gaat vanaf nu op basis van enkele vragen, over de afgelopen toernooien en de komende periode.
Dit is het verslag van de maand mei.

PvP:
In mei hebben jullie diverse keren meegedaan aan de pre-previa, in Vigo, Jaén en twee keer in Madrid waar de voorrondes voor de toernooien van Buenos Aires en Bästad zijn gespeeld. Helaas is het steeds niet gelukt de eerste ronde te overleven. Hoe hebben jullie de diverse wedstrijden ervaren?

Bram en Uriël:
Afgezien van de wedstrijd voor Buenos Aires, waarin we allebei ondermaats gespeeld hebben, zijn we tevreden over het proces. We zijn een paar keer erg dichtbij geweest. Hetgeen wat ontbreekt is een overwinning. Het zijn kleine momenten, enkele punten die nu nog verkeerd vallen. Als het straks een keer goed valt, gaat dat nog meer vertrouwen geven.

PVP: Het volgende toernooi is in Valladolid medio juni. Hoe gaat jullie voorbereiding zijn?

Bram en Uriël:
Dat toernooi spelen wij niet. We hebben ervoor gekozen om, ter promotie van de sport, in Nederland aanwezig te zijn tijdens beide Nederlandse kampioenschappen.

PVP:
Het betreft de volgende toernooien:
– 3 t/m 10 juni Nederlands Kampioenschap Padel van de NPB: Link Setteo
– 11 t/m 15 juni: KNLTB NK Padel 2019: Link Toernooi.nl

PvP:
Er zijn op de WPT kalender drie toernooien van het niveau Challenger toegevoegd (in juli, september en oktober). Welke van die drie passen in jullie schema?

Bram en Uriël:
Zoals het er nu naar uit ziet, spelen we die van september en oktober.

PVP:
Welke activiteiten staan er nog meer op het programma in juni?

Bram en Uriël:
Na de beide Nederlandse kampioenschappen trainen we een week in Bilbao. Dan sluiten we juni af met het FIP toernooi in Alkmaar.

PVP:
Het betreft het volgende toernooi: FIP250 TPC Daalmeer: Link Setteo

Tot zover het verslag van de maand mei 2019.
Met vele volgers wensen wij Bram en Uriël veel succes in de maand juni!

Volg Padeltalent ook op hun YouTube kanaal: Padeltalent.