//Padeltalenten op reis: Juni 2019

Padeltalenten op reis: Juni 2019

Ook in 2019 doen de padeltalenten Bram Meijer en Uriël Maarsen verslag van hun belevenissen op de WPT Tour over de afgelopen toernooien en de komende periode, op basis van enkele vragen. Dit is het verslag van de maand juni.

Helaas is Bram geblesseerd, daardoor heeft Uriël na het NK van de NPB ook met andere partners aan toernooien deelgenomen. Hij antwoordt dit keer de vragen alleen.

PvP:
In juni zijn jullie voornamelijk in Nederland geweest. Als eerste werd het NK van de NPB gewonnen, hoe ging dat?

Uriël:
Het was een goed verlopen evenement met prachtig weer en alle lof voor Padel Dam voor de organisatie. Sportief gezien was de prestatie positief. De titel geprolongeerd. Echter bleek het achteraf toch teveel voor Bram. Vandaar de keuze om het andere NK aan ons voorbij te laten gaan.

PvP:
Vervolgens konden jullie dus helaas niet samen deelnemen aan het NK van de KNLTB en het FIP toernooi in Alkmaar. Wat zijn jouw sportieve ervaringen bij die toernooien waar je met anderen hebt gespeeld?

Uriël:
Wat betreft het NK ben ik zeer tevreden. Dit jaar heb ik samen met Rosalie (van der Hoek, red.) wel de titel kunnen pakken, waar we vorig jaar erg dichtbij waren.
Wat betreft Alkmaar ben ik minder tevreden. Het resultaat was niet wat ik er van tevoren van verwacht had. Dat is het lastige wanneer je ruilt van partner. Een nieuw proces, waarbij niet altijd gelijk de gewenste resultaten volgen.

PvP:
Voorafgaand aan het FIP Toernooi in Alkmaar heb jij met meerdere internationale spelers flink aan promotie van de sport gedaan door de kaasmarkt in Alkmaar te openen (daarvan zijn heel wat foto’s beschikbaar, link). Hoe was dat voor jou persoonlijk? En hoe waren de reacties naderhand?

Uriel:
Ik vind het een hele eer en heb een erg leuke ervaring erbij. Ik wil de organisatie daar graag voor bedanken. Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen.

PvP: 
Het komende WPT toernooi in Valencia speel je opnieuw met Eduardo, een trainingspartner van Padel & Gol uit Bilbao. Hoe ziet de komende periode er verder voor jou uit?

Uriël:
Klopt, met behulp van een Wildcard zijn we samen in het toernooi toegelaten. We zijn inmiddels gekoppeld aan Calneggia/Gonzalez. Na Valencia bereid ik mij voor op WPT Mijas, waar het de bedoeling is om weer met Bram te spelen.

Tot zover het verslag van de maand juni 2019.
Met vele volgers wensen wij Bram een goed herstel en Uriël veel succes in de maand juli!

Volg Padeltalent ook op hun YouTube kanaal: Padeltalent.