//Padeltalenten op reis: Juli 2019

Padeltalenten op reis: Juli 2019

Ook in 2019 doen de padeltalenten Bram Meijer en Uriël Maarsen verslag van hun belevenissen op de WPT Tour over de afgelopen toernooien en de komende periode, op basis van enkele vragen. Dit is het verslag van de maand juli.

PvP:
Qua wedstrijden is juli een rustige maand geweest, nu staan jullie aan de vooravond van het WPT toernooi in Mijas. Hoe was jullie voorbereiding daar naar toe?

Bram en Uriël:
De afgelopen week hebben we samen in Bilbao getraind. Verder zijn we vandaag aangekomen en hebben we nog getraind op de club waar we morgen onze wedstrijd spelen.

PvP:
Jullie eerste wedstrijd in Mijas zal een pittige worden gezien de ranking van de tegenstanders. Hoe maken jullie een strijdplan voor zo’n wedstrijd?

Bram en Uriël:
Soms ken je bepaalde spelers al en soms nog niet. We verzamelen vaak wat info via kennissen. Die info, samen met hoe je er zelf voor staat en hoe de omstandigheden zijn, bepaalt hoe je zo een wedstrijd ingaat. Uiteindelijk moet je ook kijken hoe de vorm van de dag is bij iedereen.

PVP:
Aangezien Mijas dichtbij de Costa del Sol ligt waar nu meerdere Nederlandse padelfans vakantie vieren, is het mogelijk dat er flink wat supporters aanwezig kunnen zijn. Kijken jullie daar naar uit? Wat zouden jullie vooraf tegen hen willen zeggen?

Bram en Uriël:
Ja, leuk. Support is altijd welkom!

PvP:
Welke toernooien/ activiteiten staan er na WPT Mijas op jullie programma?

Bram en Uriël:
Na Mijas volgt wederom een rustige periode. We zijn het plan voor het najaar nog aan het concretiseren.

Tot zover het verslag van de maand juli 2019.
Met vele volgers wensen wij Bram en Uriël veel succes in de maand augustus!

Volg Padeltalent ook op hun YouTube kanaal: Padeltalent.