//Padeltalenten op reis: Augustus 2019

Padeltalenten op reis: Augustus 2019

Ook in 2019 doen de padeltalenten Bram Meijer en Uriël Maarsen verslag van hun belevenissen op de WPT Tour over de afgelopen toernooien en de komende periode, op basis van enkele vragen. Dit is het verslag van de maand augustus.

PvP:
Ondanks de steun van vele Nederlandse supporters is het in Mijas begin augustus net niet gelukt de eerste ronde van de pre-previa door te komen. Jullie kwamen heel dichtbij gezien het helaas verloren matchpoint? Hoe kijken jullie daar nu op terug?

Bram en Uriël:
Enerzijds natuurlijk erg balen dat we die pot net niet pakken. Aan de andere kant blij dat we allebei weer fit zijn.

PvP:
Jullie maken opnames tijdens de wedstrijden en plaatsen die op het youtube kanaal van PadelTalent. Gebruiken jullie die opnames naderhand nog bij evaluaties? Met wie en waar let je dan met name op?

Bram en Uriël:
We kijken de gefilmde wedstrijden altijd terug. Dat doen we alleen of met Marcelo. Ideaal om te kijken of het geoefende terugkomt en te zien wat en waar het minder ging.

PvP:
Na Mijas volgde een rustige periode (ook de WPT had een korte zomerstop). Hebben jullie gelegenheid gehad voor een korte vakantie?

Bram en Uriël:
Qua toernooien was het inderdaad rustig. Dit gaf inderdaad meer tijd voor familie en vrienden. Toch zijn we wel doorgegaan met trainen om ritme te behouden.

PvP:
Wat hebben jullie daarnaast kunnen doen aan trainen / toernooien / padelpromotie?

Bram en Uriël:
We zijn allebei in Bilbao geweest waar we het trainen voortgezet hebben. Verder is er een cursus voor KNLTB padel afgerond in Groningen.

PvP:
Vorige maand waren jullie nog bezig met vaststellen van het programma voor het najaar. Hoe gaat dat eruit zien?

Bram en Uriël:
Op het moment zijn we in Polen voor een FIP Rise. De eerstvolgende toernooien zijn in Wenen (FIP Rise) en Parijs (WPT Challenger).
(volg de verrichtingen van de padeltalenten tijdens het toernooi in Polen hier: FIP Rise, PvP)

Tot zover het verslag van de maand augustus 2019.
Met vele volgers wensen wij Bram en Uriël veel succes in de maand september!

Volg Padeltalent ook op hun YouTube kanaal: Padeltalent.