//Update – Padeltalenten bij Paris Challenger 2019

Update – Padeltalenten bij Paris Challenger 2019

Gedurende het World Padel Tour seizoen vinden er vele Open en Masters toernooien plaats. Daarnaast zijn er nog een aantal zogenaamde Challengers, mede bedoeld om de lager gerangschikte spelers de kans te geven WPT wedstrijdervaring op te doen en mogelijk punten te scoren.

Van 29 tot en met 6 oktober vindt er het tweede Challenger toernooi van 2019 plaats, in Parijs.

Schema
Het toernooi start op 29 september met de voor-voorrondes: “Pre-Previa” en “Previa”. Op woensdag 1 oktober start het hoofdschema “Cuadro”.

Padeltalenten
Padeltalenten Bram en Uriël doen mee aan dit toernooi (lees ook Padeltalenten op reis – augustus 2019), zij staan op nummer 41 van de 61 ingeschreven koppels.
Hun eerste wedstrijd, in de “pre-previa”, staat gepland op maandag 30 september om 18.00 uur, zij hebben de eerste ronde een ‘ bye’ en moeten het resultaat van een eerdere wedstrijd weten voordat hun tegenstanders bekend zijn.

Update:
Bram en Uriël hebben deze wedstrijd met 2-6 / 4-6 verloren, tegen sterke tegenstanders uit Frankrijk (nummer 59, wildcard) die vervolgens nog twee wedstrijden wisten te winnen.
Vanuit Nederland speelden ook Peter Bruijsten en Sido Nijholt mee, zij waren nummer 52 van de 61 deelnemende koppels, zij verloren van een Spaans duo (nummer 48) en konden daar nog wel de eerste set van winnen 4-6 / 6-4 / 6-3.

Lees hier over hun programma: 
Padeltalenten op reis – september 2019

De Paris Challenger:
Website
Wedstrijdschema’s