//PadelShop.com – 5% korting op de gehele collectie!

PadelShop.com – 5% korting op de gehele collectie!

Iedereen die Passie voor Padel heeft vindt elkaar en wil die passie verder delen.
Een samenwerking met PadelShop.com is dan vanzelfsprekend, zeker als je de volgende introductie van Padelshop.com leest:

“PadelShop.com is uit passie voor padel begonnen. Door onze ervaring in onze fysieke winkel in Rijswijk bij La Playa kunnen wij zowel op beginners-, gevorderd- als ook topniveau u van advies voorzien. Vaak wil je als speler rackets van de toppers kunnen proberen, helaas kan dat vaak niet. Ook als beginner wil je de keuze hebben in prijs, merk en in hardheid en balans van het racket. Dus niet kiezen voor het goedkoopste of het bekendste merk, maar voor dat racket dat bij jouw ervaring, speelstijl en fysieke kracht past. Wij spelen reeds jaren padel, hebben ervaring met padelrackets adviseren en zijn zelfs in fabrieken geweest om echt alles erover te weten te komen.

Kortom: wij geven persoonlijk advies, geven de mogelijkheid eerst de rackets te testen op steeds meer locatie in Nederland en daarbuiten, matchen de beste prijs die u kunt vinden, bieden volop keuze, hebben direct contact met de leveranciers zodat de lijnen kort zijn, houden zelf de voorraad aan, garanderen snelle levering en wij houden van padel. Padel doe je altijd in een team. Zonder een goede partner win je geen wedstrijden en haal je niet uit deze mooie sport. Onze missie: PadelShop.com, your best teammate.”

De samenwerking biedt ook voordeel voor de bezoekers van onze site, want PadelShop.com biedt iedereen een korting van 5% op alle producten uit de winkel.
Daarvoor gebruik je de volgende kortingscode bij het afrekenen: passievoorpadel5%.