ZUIT NL

V-Card
Locatie
Trivium 120
4873 LP Etten-Leur
Logo ZUIT NL

Reviews ZUIT NL

Schrijf als eerste een review over ZUIT NL!

Over ZUIT NL

Bij Padelvereniging ZUIT NL werd er voor het eerst padel gespeeld in 2020 op 4 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Rekre Sport BV.

Daarna is er nog uitbreiding geweest van 1 padelbaan in 9/2022. Deze zijn ook aangelegd door Rekre Sport BV.

Om te kunnen padellen moet je lid zijn van de verening.
Je kan er ook een individule banen huren via Eigen systeem.

Bij ZUIT NL kunnen padellessen gevolgd worden bij PadelMax. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij van het bestuur van ZUIT NL?

Padelscholen ZUIT NL

Padelbanen ZUIT NL

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
9/2022 Rekre Sport BV Indoor 1
2020 Rekre Sport BV Indoor 4
2 resultaten 5

Padellocaties in de buurt

Over Etten-Leur

Etten-Leur (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) is een gemeente en woonplaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 44.124 inwoners (31 januari 2022)[1] en heeft een oppervlakte van 55,90 km² (waarvan 0,61 km² water).

Aanvankelijk heette de gemeente "Etten c.a." (cum annexis) en vielen hier delen van Hoeven (sinds 1997 gemeente Halderberge), delen van St. Willebrord (gemeente Rucphen) en delen van Prinsenbeek (gemeente Breda) onder.

In 1953 vond een grenscorrectie plaats met de gemeente Rucphen. Hierdoor kwam het dorp St. Willebrord, dat ontstaan was in het grensgebied tussen de gemeenten Hoeven, Rucphen en Etten en Leur voor het grootste deel bij de gemeente Rucphen. Het deel van St. Willebrord ten noorden van Rijksweg 58 bleef onder Etten c.a. vallen.

Etten-Leur heette tot 1968 Etten en Leur. De lintdorpen Etten en Leur waren de enige woonkernen in deze gemeente. De grens tussen Etten en Leur liep langs het Sander, de Baai en de Lage Neerstraat. Rond 1968 waren de dorpjes aan elkaar vastgegroeid.

Met het verdwijnen van Rijksweg 58 uit het centrum van Etten-Leur is ruimte ontstaan voor herontwikkeling van het stadshart. Vanaf circa 2000 is op, onder en rond het voormalige rijkswegtracé een compact stadshart verrezen. In het totale centrumplan zijn 1.000 ondergrondse parkeerplaatsen, 13.500 m² winkelvloeroppervlak, 2.000 m² horeca, 400 woningen en 10.000 m² kantooroppervlak, waarvan het grootste deel wordt ingenomen door het stadskantoor, gerealiseerd.

Etten c.a. was aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog een centraal punt voor de (Franse) troepen die in Noord-Brabant gelegerd waren.[2]

Bron: Wikipedia