ULTC Iduna

V-Card
Locatie
Ariënslaan 18
3573 PT Utrecht
Logo ULTC Iduna

Reviews ULTC Iduna

Schrijf als eerste een review over ULTC Iduna!

Over ULTC Iduna

Bij Padelvereniging ULTC Iduna werd er voor het eerst padel gespeeld in 2018 op 1 padelbaan.
Deze padelbaan is aangelegd door PadelTotaal.

Daarna is er nog uitbreiding geweest van 1 padelbaan in 10/2021. Deze zijn ook aangelegd door PadelTotaal.

Om te kunnen padellen moet je lid zijn van de verening.
Je kan er ook een individule banen huren via AllUnited Baan Reserveren.

Bij ULTC Iduna kunnen padellessen gevolgd worden bij Balance Tennis Academy BV. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij van het bestuur van ULTC Iduna?

Padelscholen ULTC Iduna

Padelbanen ULTC Iduna

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
10/2021 PadelTotaal Outdoor 1
2018 PadelTotaal Outdoor 1
2 resultaten 2

Padellocaties in de buurt

Over Utrecht

Utrecht (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)Stad-UtrechtsUtreg of Utereg) is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 361.924 inwoners op 31 januari 2022 is Utrecht qua inwonertal de vierde gemeente van Nederland. Deze inwoners zijn verdeeld over vier woonplaatsen, te weten Utrecht met 308.965, Haarzuilens met 555, Vleuten met 27.810 en De Meern met 21.815 inwoners. De agglomeratie Utrecht telde per 1 januari 2019 712.700 inwoners.

Utrecht is een van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als een Romeinse fortificatie aan de Limes. In de zevende eeuw werd op de plaats waar dit fort zich bevond een kerkje gebouwd en in de eeuwen erna verrezen hier grotere kerken. Van daaruit werden grote delen van het huidige Nederland gekerstend. In 1122 kreeg Utrecht als een van de eerste steden in het huidige Nederland stadsrechten. Dankzij zijn ligging aan de rivier de Rijn groeide Utrecht in de 13e en 14e eeuw uit tot een van de belangrijkste handelssteden van Europa. Met de opkomst van het graafschap Holland verplaatste deze handel zich daarheen en werd Utrecht minder belangrijk, hoewel Utrecht tot in het begin van de 16e eeuw de grootste stad van Nederland bleef. In het jaar 1808 was Utrecht kortstondig de hoofdstad van het Koninkrijk Holland. Ten tijde van de industriële revolutie was Utrecht het centrum van de nationale staal- en spoorwegindustrie.

Utrecht is de snelstgroeiende stad van Nederland[3] en de tweede economie in de noordvleugel van de Randstad, na Amsterdam. De regio Utrecht behoort tot de meest concurrerende economische regio’s in Europa.[4] De stad is het wegen- en spoorwegknooppunt van Nederland. Met een doorvoer van meer dan 57 miljoen reizigers per jaar is Utrecht Centraal het grootste station van Nederland. Mede hierom hebben veel bedrijven en instanties er hun hoofdvestiging, waaronder bol.com, de NSProrail, de Jaarbeurs, de RabobankDe VolksbankDHLCapgeminiASR NederlandAalberts en vakbond FNV. Bovendien zetelen in de stad een aantal agentschappen en zbo’s, zoals de Inspectie SZW, de Inspectie van het onderwijs, de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, het College ter beoordeling van Geneesmiddelen en de Nederlandse Zorgautoriteit. Verder hebben het College voor de Rechten van de Mens, de Centrale Raad van Beroep en het Parket CVOM er hun zetel.

De Universiteit Utrecht was lang de grootste universiteit van Nederland en is nu de op een na grootste van het land na de Universiteit van Amsterdam. Utrecht huisvest behalve de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht nog een andere universiteit, de Universiteit voor Humanistiek. Mede daardoor zijn er zo’n 64.000 studenten woonachtig in de stad. Dat is ongeveer een zesde van het totaal aantal inwoners. Utrecht staat daarom ook wel bekend als een echte studentenstad.

Utrecht is de hoofdzetel van de Katholieke Kerk in Nederland en van het Aartsbisdom Utrecht. De Domtoren is met 112,5 meter de hoogste kerktoren van Nederland en het symbool van de stad. Utrecht heeft tevens een rijke kunsttraditie, waarvan de bekendste aan Utrecht gelieerde kunstenaars Gerrit RietveldPiet MondriaanTheo van DoesburgJan van Scorel en de illustrator Dick Bruna zijn.

Bron: WIkipedia