TEZ Tennis&Padel

V-Card
Locatie
Geessinkweg 154
7544 RB Enschede
Logo TEZ Tennis&Padel

Reviews TEZ Tennis&Padel

Schrijf als eerste een review over TEZ Tennis&Padel!

Over TEZ Tennis&Padel

Bij Padelvereniging TEZ Tennis&Padel werd er voor het eerst padel gespeeld in 2010 op 3 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Tennisbouw.

Om te kunnen padellen moet je lid zijn van de verening.

Bij TEZ Tennis&Padel kunnen padellessen gevolgd worden bij Bramos Padel Academy. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij van het bestuur van TEZ Tennis&Padel?

Padelscholen TEZ Tennis&Padel

Padelbanen TEZ Tennis&Padel

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
2010 Tennisbouw Outdoor 3

Padellocaties in de buurt

Over Enschede

Enschede (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) (NedersaksischEanske) is een stad en gemeente in Twente, in het oosten van de Nederlandse provincie Overijssel.

Onder de gemeente Enschede vallen, naast de stad Enschede, de dorpen LonnekerBoekeloUsseloGlanerbrug en de buurtschap Twekkelo, die voor de adressering van brieven allemaal onder de woonplaats Enschede vallen. De gemeente telt 160.383 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) met circa 160 nationaliteiten. Enschede is daarmee de grootste stad van Overijssel en naar inwoneraantal de veertiende gemeente van Nederland.

De oorspronkelijke gemeente Enschede had vanaf 1818 een zeer planmatige zeshoekige vorm (een van de meest planmatige van Nederland) en werd geheel omringd door de gemeente Lonneker. De grens werd in 1826 gemarkeerd door zes genummerde stenen palen van Bentheimer zandsteen. In 1884 werden delen van Lonneker geannexeerd. In 1934 werd de rest van de gemeente Lonneker geannexeerd.

De gemeente Enschede werkt samen in de Regio Twente en is deelnemer van het eerste uur aan de EUREGIO, het eerste regionale grensoverschrijdende samenwerkingsverband in Europa.

Bron: Wikipedia