Tennis & Racquet Park T.O.C.

V-Card
Locatie
Groenedijk 48
2904 LB Capelle aan den IJssel
Logo Tennis & Racquet Park T.O.C.

Reviews Tennis & Racquet Park T.O.C.

Schrijf als eerste een review over Tennis & Racquet Park T.O.C.!

Over Tennis & Racquet Park T.O.C.

Bij Padelvereniging Tennis & Racquet Park T.O.C. werd er voor het eerst padel gespeeld in 1/2022 op 6 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Tennisbouw.

Daarna is er nog uitbreiding geweest van 4 padelbanen in 1/2023.

Om te kunnen padellen moet je lid zijn van de verening.
Je kan er ook een individule banen huren via KNLTB Meet & Play.

Bij Tennis & Racquet Park T.O.C. kunnen padellessen gevolgd worden bij Padel-Only Academy. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij van het bestuur van Tennis & Racquet Park T.O.C.?

Padelscholen Tennis & Racquet Park T.O.C.

Padelbanen Tennis & Racquet Park T.O.C.

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
1/2023 Plannen - Outdoor 4
1/2022 Tennisbouw Outdoor 6
2 resultaten 10

Padellocaties in de buurt

Over Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, vaak ook kortweg Capelle genoemd, is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Hollandse IJssel. De gemeente telt 67.255 inwoners[1] en heeft een oppervlakte van 15,40 km² (waarvan 0,50 km² water).

Binnen de gemeentegrenzen van Capelle aan den IJssel liggen geen andere kernen. De gemeente is verdeeld in een aantal wijken: SchollevaarSchenkelOostgaardeMiddelwateringCapelle-West's-GravenlandFascinatio en het bedrijvenpark Rivium. De gemeente maakt onderdeel uit van het samenwerkingsverband stadsregio Rotterdam en de metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Capelle is gelegen aan de rivier de Hollandsche IJssel. De gemeente strekt zich uit langs deze rivier tot aan de monding in de Nieuwe Maas. Tot halverwege de twintigste eeuw was Capelle een klein dorp dat leefde van aan de rivier gerelateerde bedrijvigheid. De getijdenwerking in de IJssel bleek bij de watersnood van 1953 een groot gevaar te zijn en in 1954 werd begonnen met de bouw van het eerste deltawerk, de Stormvloedkering Hollandse IJssel, in combinatie met de bijbehorende Algerabrug die Capelle aan den IJssel verbindt met Krimpen aan den IJssel. In 1958 werden deze voltooid.

Vanaf de jaren vijftig werd wijk na wijk gebouwd, die veelal werden bevolkt door Rotterdammers. In 2001 is gestart met de laatste grote uitbreiding van Capelle aan den IJssel, de woonwijk Fascinatio.

De ruimtelijke opzet van Capelle aan den IJssel is enigszins ongebruikelijk voor een Nederlandse gemeente. Hoewel de bebouwde kom als één kern wordt beschouwd, zijn het er in feite meerdere. Deze kernen grenzen alle aan Rotterdam, maar niet aan elkaar. Tussen het noordelijke deel, bestaande uit de wijk Schollevaar, en het zuidelijk deel (Middelwatering/Oostgaarde) ligt het Schollebos. Tot slot ligt omsloten door de gemeente Capelle op Rotterdams grondgebied het voormalige dorp Kralingse Veer.

De gemeente Capelle aan den IJssel kent enkele winkelcentra, waaronder De Koperwiek, De Terp, Slotplein en Picassopassage (voorheen de Scholver). Rond de Koperwiek, het grootste winkelcentrum, is een nieuw stadscentrum ontstaan, met een theater, de bibliotheek en het gemeentehuis. Veel van de ruimtelijke ontwikkelingen die de komende jaren zullen plaatsvinden, vinden in dit gebied plaats.

Ten oosten van Capelle aan den IJssel ligt het Hitland, een natuurgebied met een grote hoeveelheid bos.

Bron: Wikipedia