Sportcentrum Universiteit Twente

Plannen/verwacht
Locatie
De Hems 20
7522 NL Enschede
Grijs Padelgids logo

Reviews Sportcentrum Universiteit Twente

Schrijf als eerste een review over Sportcentrum Universiteit Twente!

Over Sportcentrum Universiteit Twente

Bij Padelvereniging Sportcentrum Universiteit Twente kan er voor het eerst padel gespeeld worden in 7/2023 op 2 padelbanen.

Ben jij van het bestuur van Sportcentrum Universiteit Twente?

Padelbanen Sportcentrum Universiteit Twente

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
7/2023 Verwacht - Outdoor 2

Padellocaties in de buurt

Over Enschede

Enschede (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) (NedersaksischEanske) is een stad en gemeente in Twente, in het oosten van de Nederlandse provincie Overijssel.

Onder de gemeente Enschede vallen, naast de stad Enschede, de dorpen LonnekerBoekeloUsseloGlanerbrug en de buurtschap Twekkelo, die voor de adressering van brieven allemaal onder de woonplaats Enschede vallen. De gemeente telt 160.383 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) met circa 160 nationaliteiten. Enschede is daarmee de grootste stad van Overijssel en naar inwoneraantal de veertiende gemeente van Nederland.

De oorspronkelijke gemeente Enschede had vanaf 1818 een zeer planmatige zeshoekige vorm (een van de meest planmatige van Nederland) en werd geheel omringd door de gemeente Lonneker. De grens werd in 1826 gemarkeerd door zes genummerde stenen palen van Bentheimer zandsteen. In 1884 werden delen van Lonneker geannexeerd. In 1934 werd de rest van de gemeente Lonneker geannexeerd.

De gemeente Enschede werkt samen in de Regio Twente en is deelnemer van het eerste uur aan de EUREGIO, het eerste regionale grensoverschrijdende samenwerkingsverband in Europa.

Bron: Wikipedia