Sportcentrum Leeuwenbergh

V-Card
Locatie
Lindelaan 7
2495 BA Den Haag
Logo Sportcentrum Leeuwenbergh

Reviews Sportcentrum Leeuwenbergh

Schrijf als eerste een review over Sportcentrum Leeuwenbergh!

Over Sportcentrum Leeuwenbergh

Bij Padelvereniging Sportcentrum Leeuwenbergh werd er voor het eerst padel gespeeld in 2015 op 4 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Eigen import.

Daarna is er nog uitbreiding geweest van 3 padelbanen in 9/2021. Deze zijn ook aangelegd door Eigen import.

Om te kunnen padellen moet je lid zijn van de verening.
Je kan er ook een individule banen huren via AllUnited Baan Reserveren.

Padelbanen Sportcentrum Leeuwenbergh

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
9/2021 Eigen import Outdoor 3
2015 Eigen import Outdoor 4
2 resultaten 7

Padellocaties in de buurt

Over Den Haag

Den Haag (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)), officieel 's-Gravenhage (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)), is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met 552.995 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Alhoewel Den Haag niet de hoofdstad van Nederland is, dat is Amsterdam, is het wel de residentie (regeringszetel) en fungeert het in veel opzichten als hoofdstad.

De stad Den Haag ontstond in de middeleeuwen rond de Hofvijver en het Binnenhof, tegenwoordig het centrum van de Nederlandse politiek. De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de residentie van het koninklijk huis.[2] Ook staan de meeste ambassades, alle ministeries en de Hoge Raad in Den Haag. Daarnaast is de stad standplaats van verschillende nationale en internationale rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof in het Vredespaleis en het Internationaal Strafhof. Het was rond het jaar 1900 ook de gastheer van de twee Haagse vredesconferenties, waar belangrijke internationale afspraken over het oorlogsrecht tot stand kwamen.

Den Haag is de grootste Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van elf kilometer. Door de ligging aan de Noordzee is Den Haag sinds de 19e eeuw een internationaal toeristenoord. De stad beschikt over twee badplaatsenScheveningen en Kijkduin. Daarnaast ligt een breed zandstrand met een duinenrij: een omvangrijk natuurgebied. Scheveningen – vroeger een vissersdorp – heeft een regionale haven. De stad bracht in de 19e eeuw een invloedrijke kunststroming voort, de Haagse School, en huisvest met het Mauritshuis en het Kunstmuseum Den Haag (voor moderne kunst) twee internationaal vermaarde kunstmusea.

Sinds 1 januari 2015[3] vormt Den Haag met 22 andere gemeenten samen de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Het gebied van dit samenwerkingsverband telt gezamenlijk 2,3 miljoen inwoners.[4] Deze regio maakt op haar beurt weer deel uit van de Randstad, de sterk verstedelijkte conurbatie in het westen van Nederland.

Bron: Wikipedia