Plaza Padel Maastricht

V-Card
Locatie
Heerderweg 146-148
6224 LJ Maastricht
Onderdeel van Plaza Padel
Logo Plaza Padel Maastricht

Reviews Plaza Padel Maastricht

Schrijf als eerste een review over Plaza Padel Maastricht!

Over Plaza Padel Maastricht

Bij Padelclub Plaza Padel Maastricht werd er voor het eerst padel gespeeld in 6/2022 op 9 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Padel Service Nederland B.V..

Ben jij de eigenaar van Plaza Padel Maastricht?

Padelbanen Plaza Padel Maastricht

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
6/2022 Padel Service Nederland B.V. Outdoor 9

Padellocaties in de buurt

Over Maastricht

Maastricht (uitspraak: Geluidsfragment /masˈtrɪχt/ (info / uitleg)LimburgsMestreech /məsˈtʁeːç/; Frans, enigszins verouderd: MaestrichtWaalsMåstraik of Li Trai) is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt 120.837 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS). Het is hiermee de grootste gemeente van de provincie Limburg.

Maastricht is ontstaan bij een doorwaadbare plaats in de rivier de Maas, waaraan het zijn naam te danken heeft (Maastricht = Mosa Trajectum = doortocht door de Maas). Maastricht is al tweeduizend jaar lang ononderbroken bewoond.[1] De stad heeft een lange en veelbewogen geschiedenis, waarvan de talrijke historische gebouwen en kunstschatten in kerken en musea getuigen. Internationaal kreeg de stad grote naamsbekendheid door het Verdrag van Maastricht (1992), dat de Europese Unie in haar huidige vorm creëerde en de weg vrijmaakte voor de invoering van de euro als Europese munt.

De stad wordt in de rest van Nederland vaak gezien als "buitenlands", vooral door de perifere ligging vlak bij België en Duitsland, maar ook door het atypische landschap, de Maaslandse huizenbouw, de afwijkende geschiedenis, de ingewikkelde taalsituatie, de dominantie van het katholicisme (vroeger meer dan nu), de sterke nadruk op het gemeenschapsleven (fanfares, carnaval, processies) en de vermeende Bourgondische leefwijze.[2]

Bron: Wikipedia