Peakz Padel Nijmegen - Goffertpark

Plannen/verwacht
Locatie
Nijmegen
Onderdeel van Peakz Padel
Logo Peakz Padel Nijmegen - Goffertpark

Reviews Peakz Padel Nijmegen - Goffertpark

Schrijf als eerste een review over Peakz Padel Nijmegen - Goffertpark!

Over Peakz Padel Nijmegen - Goffertpark

Bij Padelclub Peakz Padel Nijmegen - Goffertpark kan er voor het eerst padel gespeeld worden in 3/2023 op 4 padelbanen.

Ben jij de eigenaar van Peakz Padel Nijmegen - Goffertpark?

Padelbanen Peakz Padel Nijmegen - Goffertpark

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
3/2023 Verwacht - Outdoor 4

Padellocaties in de buurt

Over Nijmegen

Nijmegen (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) (in het NijmeegsNimwèègeDuitsNimwegenLatijnNoviomagusFransNimègueSpaans en ItaliaansNimega) is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt 179.073 inwoners (31 januari 2022) en is qua inwonertal de grootste gemeente van Gelderland en daarnaast de tiende van Nederland.[1]

De stad ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van een stuwwal. Na de Tweede Wereldoorlog breidde de stad zich naar het zuiden en westen uit. Eind jaren negentig volgde de uitbreiding naar het noorden, de rivier over: de zogenoemde Waalsprong. In het gebied rond en tussen de reeds bestaande dorpen LentRessen en Oosterhout is vanaf eind jaren negentig veel nieuwbouw gepleegd.

Nijmegen heeft een lange geschiedenis die meer dan 2000 jaar teruggaat. Als Ulpia Noviomagus Batavorum kreeg het rond het jaar 100 marktrechten. In 1230 werd Nijmegen vrije rijksstad en in 1402 hanzestad. Nadat Nijmegen tussen 1655 en 1679 al eens een Kwartierlijke Academie huisvestte, is de stad sinds de komst van de Katholieke Universiteit (sinds 2004 ook bekend als Radboud Universiteit) in 1923 een universiteitsstad.[2] De gemeente is aangesloten bij het samenwerkingsverband Euregio Rijn-Waal. Van oudsher maakt Nijmegen met enkele andere gemeentes in de omgeving, zoals WijchenBeuningen en Berg en Dal, deel uit van het Rijk van Nijmegen.

Bron: Wikipedia