Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

V-Card
Locatie
Willem Fenengastraat 4b
1096 BN Amsterdam
Onderdeel van Peakz Padel
Logo Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

Reviews Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

Schrijf als eerste een review over Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier!

Over Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

Bij Padelclub Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier werd er voor het eerst padel gespeeld in 2020 op 2 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Eigen import.

Daarna is er nog uitbreiding geweest van 6 padelbanen in 2020. Deze zijn ook aangelegd door Eigen import.

Je kan hier individule banen huren via Eigen systeem.

Bij Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier kunnen padellessen worden gevolgd. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij de eigenaar van Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier?

Padelscholen Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

Padelbanen Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
2020 Eigen import Outdoor 2
2020 Eigen import Indoor 6
2 resultaten 8

Padellocaties in de buurt

Over Amsterdam

Amsterdam is de (titulairehoofdstad van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch),[1] ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland en telt 905.234 inwoners (31 januari 2022, CBS). Groot-Amsterdam telt 1.394.998 inwoners.[2] Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente (in 2007: 177) behoort tot de hoogste ter wereld.[3][4]

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie die nu als grachtengordel bekend is en in 2010 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bezienswaardigheden en attracties in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het ConcertgebouwMuziekgebouw aan 't IJ en EYE Filmmuseum, dierentuin Artisde Wallen, de coffeeshops en de Johan Cruijff ArenA. De stad telt twee universiteiten en meerdere hogescholen.[5][6]

Bron: Wikipedia