Padelclub Rotterdam (Locatie Terbregge)

V-Card
Locatie
Ommoordseweg 34
3056 JP Rotterdam
Onderdeel van Padelclub Rotterdam
Logo Padelclub Rotterdam (Locatie Terbregge)

Reviews Padelclub Rotterdam (Locatie Terbregge)

Schrijf als eerste een review over Padelclub Rotterdam (Locatie Terbregge)!

Over Padelclub Rotterdam (Locatie Terbregge)

Bij Padelclub Padelclub Rotterdam (Locatie Terbregge) werd er voor het eerst padel gespeeld in 8/2021 op 2 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door World Padel B.V..

Daarna is er nog uitbreiding geweest van 2 padelbanen in 10/2021. Deze zijn ook aangelegd door World Padel B.V..

Je kan hier individule banen huren via Baanreserveren.

Bij Padelclub Rotterdam (Locatie Terbregge) kunnen padellessen gevolgd worden bij Padel-Only Academy. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Padelscholen Padelclub Rotterdam (Locatie Terbregge)

Padelbanen Padelclub Rotterdam (Locatie Terbregge)

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
10/2021 World Padel B.V. Indoor 2
8/2021 World Padel B.V. Indoor 2
2 resultaten 4

Padellocaties in de buurt

Over Rotterdam

Rotterdam (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) is een havenstad in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. Met 588.490 inwoners (1 januari 2021)[1] is het de op een na grootste stad van Nederland qua inwoneraantal, na Amsterdam. De gehele gemeente Rotterdam telt 656.050 inwoners en de nog grotere metropoolregio Rotterdam Den Haag telt meer dan 2,4 miljoen inwoners.

Rotterdam dankt zijn naam aan een dam in de rivier de Rotte. De stad ligt aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam was lange tijd de grootste ter wereld en is nog altijd de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer[2] en is een belangrijk logistiek en economisch centrum. Mede vanwege de havenindustrie heeft Rotterdam het imago van een arbeidersstad en kent de stad een zeer diverse bevolking.

Nadat de historische binnenstad grotendeels verwoest werd door een Duits oorlogsbombardement in 1940, is Rotterdam een bakermat geworden voor vernieuwende architectuur, waaronder de Erasmusbrug, de Kubuswoningen en een groot aantal wolkenkrabbers. Bekendheid geniet de stad daarnaast vanwege de Erasmus Universiteit, de kunstcollecties van Museum Boijmans Van Beuningen en de Kunsthal en voetbalclubs SpartaExcelsior en Feyenoord.

Bron: Wikipedia