Padelclub Rotterdam (locatie Feyenoord)

V-Card
Locatie
Korte Stadionweg 109
3077 ME Rotterdam
Onderdeel van Padelclub Rotterdam
Logo Padelclub Rotterdam (locatie Feyenoord)

Reviews Padelclub Rotterdam (locatie Feyenoord)

Schrijf als eerste een review over Padelclub Rotterdam (locatie Feyenoord)!

Over Padelclub Rotterdam (locatie Feyenoord)

Bij Padelclub Padelclub Rotterdam (locatie Feyenoord) werd er voor het eerst padel gespeeld in 2020 op 5 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Padel Service Nederland B.V..

Je kan hier individule banen huren via Baanreserveren.

Bij Padelclub Rotterdam (locatie Feyenoord) kunnen padellessen gevolgd worden bij Padel-Only Academy. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Padelscholen Padelclub Rotterdam (locatie Feyenoord)

Padelbanen Padelclub Rotterdam (locatie Feyenoord)

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
2020 Padel Service Nederland B.V. Indoor 5

Padellocaties in de buurt

Over Rotterdam

Rotterdam (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) is een havenstad in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. Met 588.490 inwoners (1 januari 2021)[1] is het de op een na grootste stad van Nederland qua inwoneraantal, na Amsterdam. De gehele gemeente Rotterdam telt 656.050 inwoners en de nog grotere metropoolregio Rotterdam Den Haag telt meer dan 2,4 miljoen inwoners.

Rotterdam dankt zijn naam aan een dam in de rivier de Rotte. De stad ligt aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam was lange tijd de grootste ter wereld en is nog altijd de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer[2] en is een belangrijk logistiek en economisch centrum. Mede vanwege de havenindustrie heeft Rotterdam het imago van een arbeidersstad en kent de stad een zeer diverse bevolking.

Nadat de historische binnenstad grotendeels verwoest werd door een Duits oorlogsbombardement in 1940, is Rotterdam een bakermat geworden voor vernieuwende architectuur, waaronder de Erasmusbrug, de Kubuswoningen en een groot aantal wolkenkrabbers. Bekendheid geniet de stad daarnaast vanwege de Erasmus Universiteit, de kunstcollecties van Museum Boijmans Van Beuningen en de Kunsthal en voetbalclubs SpartaExcelsior en Feyenoord.

Bron: Wikipedia