Kimbria Racket Club

V-Card
Locatie
Mergelweg 120
6212 XK Maastricht
Logo Kimbria Racket Club

Reviews Kimbria Racket Club

Schrijf als eerste een review over Kimbria Racket Club!

Over Kimbria Racket Club

Bij Padelclub Kimbria Racket Club werd er voor het eerst padel gespeeld in 3/2019 op 2 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Rekre Sport BV.

Je kan hier individule banen huren via KNLTB Meet & Play.

Bij Kimbria Racket Club kunnen padellessen gevolgd worden bij Jo Mullens & Pascal Ramackers Tennis,- en padeltraining. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij de eigenaar van Kimbria Racket Club?

Padelscholen Kimbria Racket Club

Padelbanen Kimbria Racket Club

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
3/2019 Rekre Sport BV Outdoor 2

Padellocaties in de buurt

Over Maastricht

Maastricht (uitspraak: Geluidsfragment /masˈtrɪχt/ (info / uitleg)LimburgsMestreech /məsˈtʁeːç/; Frans, enigszins verouderd: MaestrichtWaalsMåstraik of Li Trai) is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt 120.837 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS). Het is hiermee de grootste gemeente van de provincie Limburg.

Maastricht is ontstaan bij een doorwaadbare plaats in de rivier de Maas, waaraan het zijn naam te danken heeft (Maastricht = Mosa Trajectum = doortocht door de Maas). Maastricht is al tweeduizend jaar lang ononderbroken bewoond.[1] De stad heeft een lange en veelbewogen geschiedenis, waarvan de talrijke historische gebouwen en kunstschatten in kerken en musea getuigen. Internationaal kreeg de stad grote naamsbekendheid door het Verdrag van Maastricht (1992), dat de Europese Unie in haar huidige vorm creëerde en de weg vrijmaakte voor de invoering van de euro als Europese munt.

De stad wordt in de rest van Nederland vaak gezien als "buitenlands", vooral door de perifere ligging vlak bij België en Duitsland, maar ook door het atypische landschap, de Maaslandse huizenbouw, de afwijkende geschiedenis, de ingewikkelde taalsituatie, de dominantie van het katholicisme (vroeger meer dan nu), de sterke nadruk op het gemeenschapsleven (fanfares, carnaval, processies) en de vermeende Bourgondische leefwijze.[2]

Bron: Wikipedia