DLTC-Thialf

V-Card
Locatie
Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht
Logo DLTC-Thialf

Reviews DLTC-Thialf

Schrijf als eerste een review over DLTC-Thialf!

Over DLTC-Thialf

Bij Padelvereniging DLTC-Thialf werd er voor het eerst padel gespeeld in 2021 op 1 padelbaan.
Deze padelbaan is aangelegd door Tennisbouw.

Om te kunnen padellen moet je lid zijn van de verening.

Bij DLTC-Thialf kunnen padellessen gevolgd worden bij Sports Team tennis en Tennisschool Rob Mentink. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij van het bestuur van DLTC-Thialf?

Padelscholen DLTC-Thialf

Padelbanen DLTC-Thialf

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
2021 Tennisbouw Outdoor 1

Padellocaties in de buurt

Over Dordrecht

Dordrecht (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) is met 119.576 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) de vijfde gemeente van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt deel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden die ongeveer 280.000 inwoners telt. De stad ligt op de plaats waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas. De gemeente Dordrecht omvat het gehele Eiland van Dordrecht. De bewoners van Dordrecht noemen hun stad veelal Dordt. Dordrecht beschikt over drie politiebureaus, twee brandweerkazernes, een ziekenhuis (Albert Schweitzer Ziekenhuis) en een gevangenis (Gevangenis Dordrecht).

Dordrecht werd voor het eerst vermeld in een tekst uit de twaalfde eeuw, toen de stad nog werd aangeduid als Thuredrech, en kreeg in 1220 stadsrechten. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelsstad en stapelplaats en was het een van de zes grote steden van Holland. Later nam het belang van de stad af, maar de binnenstad herinnert nog altijd aan dit rijke verleden.

Bron: Wikipedia