//Padel van binnenuit

Padel van binnenuit

Iedereen die vol zit met passie voor padel volgt waarschijnlijk ook de World Padel Tour en kent namen van de huidige en oudere generatie topspelers zoals Fernando Belasteguín, Miguel Lamperti, Carolina Navarro en de tweeling Sánchez Alayeto.

Een Spaanse padeltrainer, Santiago Sánchez López, heeft zich volledig verdiept in de wereld van padel en diverse topspelers geïnterviewd. Dit heeft geresulteerd in zeer persoonlijke verhalen van diverse spelers zelf, dus uit hun eigen hand, inmiddels gebundeld in 2 boeken met de titel Desde Dentro del Pádel / From inside of padel
Zoals omschreven op de voorpagina biedt het boek reflecties, anecdotes en bekentenissen van de meest bekende spelers uit de World Padel Tour.

Eind 2018, bij de WPT Master Final (Madrid) is deel 1 in het Spaans verschenen, eind 2019 gevolgd door deel 2 eind 2019 opnieuw tijdens de WPT Master Final (Barcelona), eveneens in het Spaans. Op dat moment verscheen ook de Engelstalige versie van deel 1, de vertaling van deel 2 zal komende zomer gereed zijn.

In deel 1: o.a. Iciar Montes, Fernando Belasteguín, Paquito Navarro, Carolina Navarro
In deel 2: o.a. Sanyo, Juan Lebrón, Miquel Lamperti, Marta Marrero, Alejandro Salazar

Wil jij weten waarom zij padel zijn gaan spelen, hoe ze dat ervaren en hoe het hun leven bepaalt of bepaald heeft? Je leest hun openhartige verhalen in deze boeken!

Links:
Facebook
Instagram
YouTube

1e pagina van Paquito Navarro

De verkoopprijs van het boek is € 19,95 per stuk excl. verzendkosten.

De vragen aan padelspelend Nederland zijn de volgende:
– Wie kent dit boek en heeft het misschien al aangeschaft / gelezen (wat vind je ervan)?
– Is er interesse om dit boek aan te schaffen in een Spaanstalige/Engelstalige versie?
Bij voldoende belangstelling kunnen wij een verzamelbestelling vanuit Spanje organiseren om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Vervolgens zijn de boeken af te halen in Apeldoorn/Deventer of in overleg op een andere manier.
Stuur je reactie naar: redactie@passievoorpadel.nl.