Padelplaats Dordrecht

Padel in Dordrecht spelen kan bij 4 padellocaties.
In totaal heeft Dordrecht 8 padelbanen tot zijn beschikking.
Alle padelbanen zijn outdoor padelbanen.

WhatsApp Groepen Dordrecht

DLTC-Thialf

DLTC-Thialf heeft in totaal 1 padelbaan beschikbaar, alle padelbanen zijn outdoor.

Alle details bekijken

R.C. Dordrecht afd. tennis

R.C. Dordrecht afd. tennis heeft in totaal 2 padelbanen beschikbaar, alle padelbanen zijn outdoor.

Alle details bekijken

SV Oranje Wit

SV Oranje Wit heeft in totaal 3 padelbanen beschikbaar, alle padelbanen zijn outdoor.

Alle details bekijken

Tennis en padelvereniging CC Dordrecht

Tennis en padelvereniging CC Dordrecht heeft in totaal 2 padelbanen beschikbaar, alle padelbanen zijn outdoor. Ook krijgen ze binnenkort 1 padelbaan, alle verwachte padelbanen zijn outdoor.

Alle details bekijken

Over Dordrecht

Dordrecht (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) is met 119.576 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) de vijfde gemeente van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt deel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden die ongeveer 280.000 inwoners telt. De stad ligt op de plaats waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas. De gemeente Dordrecht omvat het gehele Eiland van Dordrecht. De bewoners van Dordrecht noemen hun stad veelal Dordt. Dordrecht beschikt over drie politiebureaus, twee brandweerkazernes, een ziekenhuis (Albert Schweitzer Ziekenhuis) en een gevangenis (Gevangenis Dordrecht).

Dordrecht werd voor het eerst vermeld in een tekst uit de twaalfde eeuw, toen de stad nog werd aangeduid als Thuredrech, en kreeg in 1220 stadsrechten. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelsstad en stapelplaats en was het een van de zes grote steden van Holland. Later nam het belang van de stad af, maar de binnenstad herinnert nog altijd aan dit rijke verleden.

Bron: Wikipedia