//Kennismaking met Stichting Padeltalent – steun onze talenten!

Kennismaking met Stichting Padeltalent – steun onze talenten!

Stichting Padel Talent is een non-profit organisatie opgezet in 2017. De stichting heeft als doel Padel Talent uit Nederland aansluiting te laten vinden met de Internationale Wereldtop en hiermee de padelsport in Nederland te promoten en verbeteren. Dit doet zij door trainingen en toernooi-deelnames te faciliteren, begeleiding op gebied van krachttraining, voeding- en medische begeleiding en faciliteren reis- en verblijf voor de talenten.

Begin 2018 is het eerste herenkoppel, Uriël Maarsen en Bram Meijer, van start gegaan met trainingen in Bilbao (bij Padel y Gol – door o.a Marcelo Perez). Zij hebben veel vooruitgang kunnen boeken en door succesvolle deelnames aan WPT toernooien een plek in de top 200 van de wereld weten te bereiken!
De actuele ranking op 24-09-2018 is: Uriël Maarsen nr. 180Bram Meijer nr. 183.

De plannen voor 2019 omvatten o.a.:
– Meer dan 30 weken intensieve padel- en fysieke trainingen in Spanje (Bilbao) en Nederland
– Minimaal 15 x deelnemen aan lokale toernooien in de hoogste categorie
– Deelname aan de World Padel Tour / International Padel Tour) activiteiten door heel Europa
– Deelname aan NK, EK en WK-activiteiten
– Activiteiten gericht op KidsTalents (leeftijd 10 tot 16 jaar)

Onze padeltalenten zeggen het volgende over de stichting:

  • Uriël: “Samen met Stichting Padeltalent werken Bram en ik iedere dag met passie aan onze droom. We streven naar internationaal succes en werken hard aan de nationale bekendheid van Padel.”
  • Bram: “Padel doe je niet alleen maar ook een topsportcarrière niet. Stichting Padeltalent is als coach en teammanager onze steun in de rug bij het mogelijk maken van onze topsportcarrière en daar zijn wij heel blij mee. Padel doe je samen, nooit alleen!!!”

Achtergrond
Bestuur van Stichting PadelTalent bestaat uit 3 ondernemers die passie hebben voor padel en graag zien dat de sport zich verder ontwikkeld in Nederland en voeren de activiteiten onbezoldigd en zonder enig direct- of indirect belang uit. Alle inkomsten in de stichting gaan 100% naar de spelers in de vorm van reiskosten, verblijfkosten, voeding en voedingsadviezen, padeltraining, baanhuur, medische en fysieke ondersteuning en kosten toernooideelnames.

Wil jij de Stichting Padeltalent steunen? Of wil je meer weten?
Stichting Padeltalent gaat graag het gesprek met jou aan. Ons gezamenlijk doel is de groei van de sport en padeltalent in het bijzonder!
Neem vrijblijvend contact op met voorzitter Henrie van Beusekom: henrie@padeltalent.nl

Website Padeltalent