//Herdruk van de 1e Padelgids

Herdruk van de 1e Padelgids

De eerste editie van de Padelgids is overal zeer enthousiast ontvangen zowel in PDF als in gedrukte vorm. 
Door de verspreiding via diverse padelliefhebbers bij verschillende gelegenheden hebben wij ruim 1700 papieren versies van de Padelgids naar een groot aantal padelclubs (circa 50) kunnen verspreiden. De overige exemplaren zijn verdeeld onder de verschillende adverteerders. 

Wij realiseren ons dat er een groot aantal clubs is dat nog geen papieren versie heeft ontvangen en dat misschien wel zou willen. 
Daarom overwegen wij een herdruk van de Padelgids uit te brengen, die besteld zou kunnen worden door de clubs die daar behoefte aan hebben. 
Voor een bestelling van de gedrukte Padelgids gelden de volgende tarieven / staffelprijzen:

Oplage aantal in stuks Prijs
per stuk*
   
tot 100 € 2,50
100 – 249 € 2,00
250 – 499 € 1,75
> 500 € 1,50

* Deze prijzen zijn excl. verzendkosten en excl. BTW
De verzendkosten zijn uiteraard afhankelijk van het gekozen aantal en wijze van verzending. 

Wil jij de gedrukte Padelgids bestellen om te kunnen verspreiden onder de leden van jouw club, stuur dan een mail met jouw gegevens en gewenste aantal naar info@padelgids.nl.  
De besteltermijn is vanaf nu geopend tot en met 22 maart. In de week van 23 maart zullen wij, afhankelijk van de interesse, een beslissing nemen over het realiseren van een herdruk en jou hierover een reactie sturen, hopelijk met een levertijd voor de nieuwe exemplaren. 

Wij zijn zeer benieuwd hoeveel reacties er zullen volgen. 

Naast de herdruk van de Padelgids zijn er plannen voor een vervolg, daarover later meer. Houd daarom onze website www.padelgids.nl en/of Facebook in de gaten.

Lees hier het originele bericht over en met de Padelgids 2019.