//De Stichting Padel Talent reageert op storting

De Stichting Padel Talent reageert op storting

Precies 1 jaar na ons eerste bericht over de stichting is er door het succes van de Actie Padel Talent een eerste storting ter hoogte van € 500,00 overgemaakt naar de Stichting Padel Talent. Vandaag ontvingen wij het volgende dankwoord van een bestuurslid van de stichting Padel Talent:

Beste Passie voor Padel,

Allereerst spreken wij onze waardering en respect uit voor de manier waarop jullie over de mooie sport Padel zinvolle informatie geven en daarmee helpen aan de promotie en groei. Dank daarvoor.

Dat jullie daarnaast ook fysiek de sport promoten met leuke opvallende bandjes en fundraising doet ons goed en we zijn vereerd dat jullie de Stichting Padel Talent hebben geselecteerd als goede doelen actie en wij gaan jullie donatie zorgvuldig investeren in talentontwikkeling in Nederland.

Aangezien de Padel sport voor dames nog meer aandacht kunnen gebruiken hebben wij besloten om jullie volledige donatie te wijden aan het trainen van damestalenten.

Ook willen wij namens de Stichting Padel Talent en speciaal namens Bram & Uriël iedereen bedanken voor hun bijdrage en het kopen van de bandjes.

Hartelijke groet,
Daan van Seventer
Stichting Padel Talent

Lees hier meer: Actie Padel Talent en 1e storting vanuit de Actie Padeltalent.