//De Internationale Padel Experience komt naar Nederland!

De Internationale Padel Experience komt naar Nederland!

De International Padel Experience (IPE), georganiseerd door Madison Sports Marketing, is het enige internationale circuit voor amateur padelspelers. De tour 2019 brengt de IPE naar 20 landen en 4 continenten in 31 toernooien, waaronder die in Rotterdam en Amsterdam.

De IPE is ten opzichte van het seizoen 2018, dankzij de steun van twee hoofdsponsors, Bullpadel and Estrella Damm, verder gegroeid met meer toernooien en meer landen naar dus een totaal van 31 locaties in 20 landen: Nederland, België, Griekenland, Spanje, Frankrijk, Portugal, Zwitserland, Ierland, Japan, Tsjechië, Italië, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Costa Rica, Chile, San Marino, Andorra, Paraguay, Brazilië en Senegal, waarbij er dus 4 continenten worden aangedaan: Europa, Azië, Zuid-Amerika en Afrika.

In 2018 zijn er tijdens de IPE meer dan 4000 wedstrijden gespeeld in 25 steden, 16 landen en 3 continenten. Dit jaar zullen deze records zeker sneuvelen aangezien er nog meer plekken op de wereld bezocht gaan worden.

De tour 2019 begint op 15 maart in Marbella en zal de twee grootste Nederlandse steden bezoeken:
12 – 14 juli in Rotterdam bij Padelclub Victoria via
27 t/m 29 september in Amsterdam bij Play Padel Sloterdijk.

Aanmelding voor alle toernooien is nu al mogelijk via de website.
De winnaars van ieder evenement kunnen gaan strijden in een Masters Final toernooi.

Grote merken steunen de gehele tour, alle deelnemers ontvangen bij hun inschrijving een officiële Bullpadel polo en kunnen de kwaliteit van Estrella Damm bier proeven.
Voor de winnaars zijn er prijzen van Bullpadel en zij worden dus uitgenodigd om mee te doen met de Final Master, eind november, de locatie voor deze grote finale is nog niet bekend.

Bron en lees meer: International Padel Experience