//Accommodaties kaart

Accommodaties kaart

Op deze pagina kan je op zoek gaan naar de accommodaties waar op dit moment padel gespeeld kan worden, in Nederland (zie uitleg onderaan de pagina). Dit is de actuele stand van: 3 maart 2021.
Nieuwe accommodaties worden toegevoegd zodra de banen in gebruik genomen zijn, onafhankelijk van een eventuele officiële opening.

   Werking:
   Geef je eigen locatie in en maak vervolgens de gewenste keuzes bij de drop-down menu’s en selectievakken en klik op het vakje [zoek].
   De beschikbare accommodaties worden vervolgens in beeld gebracht met een groene marker, de opgegeven locatie is afgebeeld met de oranje marker. In de lijst naast de kaart worden de beschikbare accommodaties op volgorde van afstand vanaf de opgegeven locatie vermeld.

   Op deze manier kun je zoeken naar accommodaties met indoor, outdoor of overdekte banen. Een andere mogelijkheid is om accommodaties in één of meerdere specifieke provincies te zoeken.
   Ook kun je de kaart gebruiken om te kijken waar Rupert op bezoek is geweest (in Nederland). Tenslotte kun je ook kijken op welke locaties je de Playtomic App kan gebruiken om te reserveren.